Casa Asia

Direct AccessCap_casaasia
Politics and Society > II Dragon Boat Festival Badalona

II Dragon Boat Festival Badalona

II Dragon Boat Festival Badalona - IMG 2

The second edition of Dragon Boat Festival Badalona will be held at Port de Badalona between the 15th and the 17th of June. The festival's programme includes dragon boat contests, cultural activities, workshops, gastronomic tastings of the different regions of China, as well as Chinese and Catalan popular cultural shows.

S'oferirà, a més a més, un programa educatiu per a les escoles i les fundacions educatives de la ciutat sota el lema "Dragon Boat amic de l'educació de Badalona", on participen Casa Àsia i la Fundació Institut Confuci de Barcelona.

El Dragon Boat és una modalitat de piragüisme amb un drac com a símbol principal. Des del seu origen (Hong Kong 1976), s'ha convertit en la modalitat nàutica amb major creixement en el món pel que fa a llicències i practicants. Cada equip està integrat per 1 timoner, de 10 a 20 palistes i 1 timbaler.

Per participar en la competició de Dragon Boat, oberta a totes i tots, cal organitzar un equip d'onze persones amb amics, família, companyes i companys de treball, associacions, entre d'altres. Les competicions tindran lloc el matí i la tarda del dissabte de 11.00 h a 14.00 hi de 16.00 h a 20.00 h i el diumenge al matí. Cada participació dura uns 20 minuts. S'anoten els temps i la copa de la II Dragon Boat Festival Badalona 2018 es lliurarà diumenge als regatistes campions. Anima't i munta un vaixell per participar!

La Festa de Duanwu, també coneguda com la Festa del Doble Cinc o Festa dels Vaixells Dracs, és una festa mil·lenària xinesa que se celebra el dia 5 del calendari lunar xinès. Es tracta d'una de les festes tradicionals més populars de la Xina que, gràcies a l'espectacularitat de les llums i els colors i a la varietat de les activitats que s'organitzen al voltant de la cultura i l'esport, està tenint un protagonisme creixent en altres parts del món.

Programació:

Divendres, 15 de juny, d'11.00 h a 20.00 h

Introducció a l'art, la cultura xinesa i la pràctica del Dragon Boat per a escoles de primària de Badalona
Concurs de cant i karaoke i nits d'havaneres
Llançament de flors de Bach, les flors dels desitjos al mar
Carpes i restauració

Dissabte 16 de juny, d'11.00 h a 20.00 h

Inauguració i espectacles xinesos
Activitat d'iniciació al Dragon Boat
1r Campionat entre escoles de Badalona
1r Campionat entre associacions de Badalona
Llançament de flors de Bach al mar
Carpes i restauració
Tallers de zumba, ioga, etc.
Concurs de cant i karaoke
Concert de rock

Diumenge 17 de juny, d'11.00 h a 18.00 h

Activitat d'iniciació al Dragon Boat
2n Campionat de Dragon Boat de Badalona
espectacles
Concurs de cant i karaoke
Lliurament de trofeus
Carpes i restauració

Date
2018/06/15 > 2018/06/17
Timetable
15, 16 i 17 de juny.
Venue
Port de Badalona.
Ticket
Consultar preus.
Organiser
Club Dragon Boat Badalona, Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Consulat General de la Xina a Barcelona, Fundació Institut Confuci de Barcelona, Casa Àsia i Marina Badalona i amb la participació d'uns 40 expositors.

Documents

Desplegable
2018/06/07

Related information

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Asia | Social Headquarters | Pavilion of Sant Manuel. Sant Pau's Modernist Venue | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Casa Asia Center - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ASIA 2016. Legal Terms. Produced by rodest