Casa Asia

Direct AccessCap_casaasia
Mediatheque > Guided Literary Gatherings on Chinese Authors: Lu Xun

Guided Literary Gatherings on Chinese Authors: Lu Xun

Tertulias literarias guiadas sobre autores chinos: Lu Xun - IMG 2

Casa Asia's Media Library, in collaboration with Fundació Institut Confuci de Barcelona, organises a series of literary gatherings on novels by Chinese authors. At this first gathering of the 2nd edition of this series will be with A Madman's Diary by Lu Xun.

Els interessats que s'inscriguin a l'activitat tindran l'oportunitat de llegir el llibre que la Mediateca els proporcionarà en préstec. A la sessió es comentaran les impressions que els lectors hagin tingut de la seva lectura, la connexió que han trobat entre la història, els personatges i la seva pròpia vida. S'analitzarà l'obra de l'autor, la repercussió que ha tingut en la literatura i en el seu entorn socioeconòmic i cultural.

Lu Xun, considerat unànimement com el pare de la literatura xinesa moderna, desplega a Diari d’un boig i altres relats tot el seu talent narratiu i potencial crític en la forma del gènere narratiu per excel·lència en la literatura xinesa: el relat breu. Combinant la sàtira, el simbolisme i el realisme, Lu Xun vol expressar la preocupació per la societat que l’envolta i pel futur del seu país des de la sensibilitat de l’artista i la rigorositat de l’erudit.

Els lectors que estiguin interessats en agafar en préstec el llibre, un cop inscrits, tenen 5 dies per recollir-lo a la Mediateca de Casa Àsia en el seu horari habitual: dilluns, dimecres i divendres de 10.00 ha 15.00 hi els dimarts i dijous de 15.00 ha 19.00 h. Només hi ha 10 exemplars disponibles!

La tertúlia serà guiada per Carla Benet Duran, llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Estudis Xinesos per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment exerceix com a professora associada a la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona i com a professora col·laboradora al Grau de Traducció, Interpretació i Llengües Aplicades de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha traduït a escriptors xinesos com Yu Hua a El passat i a els càstigs (Males Herbes, 2013) i Zhang Ailing a L'amor que fa caure ciutats (Club Editor, 2016).

Date
2018/04/10 19:00 h
Timetable
Dimarts 10 d'abril de 19.00 h a 20.30 h
Venue
Seu de Casa Àsia
Pavelló de Sant Manuel
Recinte Modernista de Sant Pau
c/ Sant Antoni Maria Claret, 167
Barcelona
Ticket
Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.
Organiser
Casa Àsia i Fundació Institut Confuci de Barcelona
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Asia | Social Headquarters | Pavilion of Sant Manuel. Sant Pau's Modernist Venue | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Casa Asia Center - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ASIA 2016. Legal Terms. Produced by rodest