Casa Asia

Direct AccessCap_casaasia
Course: "Indonesian Language and Culture"

Course: "Indonesian Language and Culture"

Curso de introducción a la conversación en lengua indonesia - IMG2

Indonesia, with its 17.000 islands is the greatest archipelago of the world, and offers an ethnic, linguistic and cultural diversity that is unique. Indonesian or Bahasa Indonesian is a stardard version of Malai, which was chosen as official language of Indonesia, the second country of the world with greatest number of languages.

És una de les llengües més fàcils d'Àsia per a nosaltres, sobretot perquè s'escriu en l'alfabet llatí i, a diferència d'altres llengües asiàtiques, no té un sistema fonètic basat en els tons, tan difícil per a un europeu. En poc temps es pot adquirir un coneixement bàsic d'aquesta llengua, la qual cosa obre les portes de manera espectacular al visitant per entrar en contacte amb els indonesis, un poble extremadament hospitalari i sociable.

Aquest curs està dirigit a persones que ja hagin tingut algun contacte amb la llengua i cultura indonèsia i no vulguin partir de zero. De totes maneres es revisaran els aspectes fonamentals de la llengua per estructurar el curs i avançar en funció del nivell dels participants. L'objectiu és dominar les estructures i el vocabulari per poder comunicar-se en indonesi, alhora que aprofundir en el coneixement de la cultura del país.

Date
2018/01/16 > 2018/03/20
Timetable

Del 16 de gener al 20 de març, dimarts de 17.00 h a 19.00 h
Durada total del curs i número i durada de les sessions: 20 hores, 10 sessions de 2 hores

Venue
Seu de Casa Àsia
Recinte Modernista de Sant Pau
Pavelló Sant Manuel
c/ Sant Antoni Mª Claret, 167
Barcelona
Ticket
Preu: 160 euros.
Organiser
Casa Àsia
Speaker
Curs a càrrec de Fernando de Castro, traductor, intèrpret, guia i professor d'idiomes. Viatger freqüent a Indonèsia i apassionat de la diversitat cultural d'aquest país.
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Asia | Social Headquarters | Pavilion of Sant Manuel. Sant Pau's Modernist Venue | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Casa Asia Center - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ASIA 2016. Legal Terms. Produced by rodest